Over mij
Verkoop
informatie
Contact
en nieuws
Verkoopinformatie

Ik heb mijn atelier aan huis, je kunt bellen of mailen voor een afspraak om een tas te komen bekijken. Zie voor het telefoonnummer of het mailadres onder 'contact'.
Als je per post wilt bestellen, klik dan op het betreffende artikel en vul je gegevens en vragen of opmerkingen in. Als het artikel nog beschikbaar is krijg je een mail met informatie over de wijze van betalen. Zodra het bedrag is overgemaakt wordt het artikel verstuurd. De prijzen zijn overigens exclusief verzendkosten. Afhankelijk van de grootte en de kwetsbaarheid wordt het artikel per post of per pakketpost via TNT Post verzonden.
- Pakketten t/m 10 kilo (max. 100x50x50) zijn €6,95
- Brievenbuspakjes zijn afhankelijk van het gewicht
  - €0,64 (20 gr) tot €3,84 (250-2kg)
  - maximum afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm.

Retour

Artikelen mogen geretourneerd worden binnen 14 werkdagen na levering. Alles moet in de originele staat, verpakking en op dezelfde manier verstuurd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant, evenals het risico van vermissing of beschadiging tijdens de retourzending.
Als de klant aantoonbaar schuldig is aan het ontbreken van zaken of het beschadigen van het artikel is ontbinding van de koopovereenkomst niet mogelijk en wordt het aankoopbedrag niet geretourneerd.
Retourbetaling zal zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na retournering plaatsvinden.

Garantie

Alle artikelen zijn met zorg en aandacht en degelijk gemaakt, maar zijn niet bedoeld om zwaar te worden belast. Gebruik een feesttasje bijv. niet om zware portemonnees, portefeuilles, sleutelbossen en ook nog een mobiel in mee te nemen. Laat ze thuis of prop ze in de zakken van je partner, maar belast je tas er niet mee.
Mocht er toch iets niet in orde blijken te zijn tijdens gebruik, dan hoor ik dat graag.
Eventuele kleurverschillen in vergelijking met de foto's op de site zijn overigens altijd mogelijk.

Wassen

De tassen kunnen eventueel -maar natuurlijk liever niet- gewassen worden. Mocht het echt nodig zijn, gebruik dan een kort, lauw wasprogramma, bijv. een wolwasprogramma.
© 2014 Een tas van Martha Alle rechten voorbehouden - Gemaakt door: Steven Bliek
Tassen Kussens Krukjes en Poefs Schortjes Etuis